Laden en oplossen… maar dan efficiënt!

Transportklussen die deel uitmaken van een strakke planning mogen natuurlijk niet te veel tijd in beslag nemen. Tijd voor een praktische oplossing die zorgt dat je snel weer achter het stuur zit!

Daar kom je aan, met je vrachtwagen. Zodra je stil staat is het zaak dat iedere lading zo snel mogelijk wordt in- of uitgeruimd. Hartstikke leuk wanneer je daar de nodige hulp bij hebt. Maar gaat het dan wel snel genoeg? Niemand wil nek- of rugklachten oplopen wegens hoge druk en zware vrachten. En jij zit het liefste ook nog vol energie zodra je weer in de cabine gaat zitten om je weg te vervolgen.

Niet gevreesd, want een praktische oplossing is voorhanden! In plaats van mensen het tilwerk te laten doen, schakel je hiervoor het fenomeen kooiaap transport in.

Kooiaap transport

Aan de achterzijde van je vrachtwagen is nog voldoende plek, ook zodra ie vol is. En dan hebben we ‘t over de buitenkant, hè? Hier kun je dan ook je kooiaap bevestigen, een compacte heftruck die je binnen een minuut na aankomst al gebruiksklaar hebt om zware vrachten mee te verplaatsen. Laden en lossen hoeft hierdoor helemaal niet veel tijd te kosten en je bent binnen no time weer op weg naar het volgende afleverpunt!

De vele mogelijkheden van de kooiaapMet een capaciteit van 2500 kilo in één keer kun je wel stellen dat die kooiaap in staat is om flink wat te tillen. Bovendien is de heftruck uitgerust met uitschuifbare lepels en kan ie naast voor- en achteruit ook nog eens zijwaarts rijden. Zodra ie stilstaat gebruik je de klappoten om oneffen terreinen te trotseren. Wanneer de kooiaap in beweging is op hobbelige ondergrond, vertrouw je op de moderne rijwiel aandrijving!

Aanbevolen artikelen