ZZP website laten maken 

Als zzp-er heb je hoogstwaarschijnlijk een eigen website nodig. Als jouw concurrenten dit wel hebben en die van jou mist nog dan sta je eigenlijk al 1-0 achter. Waarom? Omdat jouw concurrenten wel online worden gevonden door jouw doelgroep, maar jij niet. Daarom kiezen veel zzp-ers ervoor om een website te laten maken voor hun onderneming. Een professionele website kan je bedrijf veel voordelen bieden. In deze blog bespreken waar je onder andere een website kan laten maken.

Website laten maken door student(e)

Nu kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een student in te zetten om een website te laten maken. Er staan veel ijverige studenten klaar om jou te helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website, bijvoorbeeld op grafische opleidingen. Kijk wel eerst kritisch naar het portfolio van de student of hij of zij genoeg skills in huis heeft om jou verder te helpen. Helaas is dit niet altijd het geval.

Website laten maken door andere ZZP’er

Je kan op zoek gaan naar een andere zzp-er die meer thuis is in het ontwikkelen van websites dan jij. Je vindt in iedere regio wel zzp’ers die zich hebben gespecialiseerd in het maken van een website. Ook hierin zie je wel veel verschil in kwaliteit, dus check altijd goed vooraf of de zzp-er jou kan helpen bij het realiseren van jouw wensen. Zeker niet alle zzp-ers kunnen de kwaliteit bieden die je mogelijk voor ogen hebt.

Website laten maken door kennis

Je kan ook eens rondvragen in je eigen netwerk of iemand een kennis heeft die gespecialiseerd is in het bouwen van websites. Vraag jouw netwerk connectie wel om een eerlijke referentie, zodat je ervan verzekerd bent dat de kennis die wordt aangedragen daadwerkelijk verstand heeft van wat hij of zij doet. Als jouw connectie dit niet goed in kan schatten, vraag dan zelf goed door in het kennismakingsgesprek met deze kennis.

Website laten maken door bureau

Veel zzp-ers kiezen ervoor om hun website uit te besteden aan een webdesign bureau. Bureaus hebben doorgaans namelijk meer ervaring om zzp-ers te helpen bij het laten maken van hun eigen website dan de andere bovenstaande partijen. Als zzp-er heb jij waarschijnlijk nog geen ontzettend groot budget, vandaar dat ik aanraad om een wat kleiner bureau te vinden. Woon jij in regio Utrecht, overweeg dan je website te laten maken in Amersfoort door een webdesign bureau. 

Aanbevolen artikelen