Voordelen tweedehands bureaustoelen

Waarom kiezen voor tweedehands bureaustoelen? Daar kunnen we kort over zijn: deze stoelen zijn niet alleen voordelig maar ook duurzaam. En ze zijn even ergonomisch als stoelen die net uit de fabriek komen. Door de juiste stoelen te gebruiken kunnen klachten worden voorkomen. De gebruiker wordt tijdens alle werkzaamheden goed ondersteund. Dat is wel zo prettig werken. 

Proefzitten

Tijdens een lange werkdag is prettig zitten essentieel. Mocht je voor aankoop willen testen hoe een bureaustoel zit, neem dan contact op met de desbetreffende leverancier. Zo weet je zeker dat je stoel optimaal zit.

Wat zegt mijn zithouding?

Op het eerste oog lijken alle bureaustoelen op elkaar. Maar verschillende mensen zitten elk op hun eigen manier. Hieronder lichten we 10 types uit die op ieder kantoor kunnen voorkomen. Welk type ben jij?

  1. de baas: de beste vriend van de baas is, niet verrassend, de getrouwd-met-het-werk zitter en deze persoon bekijkt zijn of haar territorium vanaf een comfortabele leren stoel.
  2. de doorsnee zitter: welke stoel je ook voor hem of haar neerzet, deze persoon  zit overal hetzelfde en is vrienden met iedereen op kantoor.
  3. de ogen-overal zitter: Mist niets van wat er op kantoor gebeurt en weet alles van iedereen. Beste vrienden met de uber sociale zitter.
  4. de fitnessgoeroe: Deze persoon zit niet op een normale stoel, maar brengt de werkdag squattend door. Is beste vrienden met de doorsnee zitter.
  5. de uber sociale zitter: Dit is de vlinder van kantoor en fladdert van het ene gesprek naar het andere. Worden die wieltjes toch nog eens gebruikt. Kan het beste opschieten met de relaxte zitter. 
  6. de getrouwd-met-het-werk zitter: De stoel van deze persoon maakt vele uren want hier wordt aan een stuk door gewerkt. Enkel toilet breaks zijn toegestaan en deze persoon dttat op goede voet met de baas.
  7. de kan-mn-ogen-niet-openhouden zitter: Deze werknemer vergeet de hele tijd dat het eigenlijk werktijd is en besluit dan maar een powernap te nemen om de “productiviteit”te vergroten. Gaat het meeste om met de ergonomisch-wat-is-dat zitter.
  8. de hyper: Altijd in beweging en houd andere collega’s van het werk met veelvuldig gewiebel. Maatjes met de ogen-overal zitter.
  9. de relaxte zitter: Is zijn/haar eigen beste vriend en zit regelmatig gedraaid op de bureaustoel. Brengt een positieve sfeer naar kantoor
  10. de ergonomisch-wat-is-dat zitter: Deze persoon zit alles behalve recht en tuurt uren naar het scherm voor zich. Heeft rust nodig om zich te kunnen concentreren en wil dus ook niet gestoord worden door sociale interacties. 

Aanbevolen artikelen