Een bijzondere kleur voor jouw interieur

Misschien hoeft die niet eens te veranderen, maar je stijl wel. Hoe krijg je dat precies voor elkaar? De enige die dat kan bepalen, ben jijzelf.

Maar dat wil niet zeggen dat we niet in staat zijn om jou op weg te helpen. Het beste dat we kunnen doen is je uitnodigen eens heel goed naar jezelf te kijken. Waar liggen jouw wensen en voorkeuren op het gebied van de omgeving waarin je woont? Natuurlijk, die zul je vast behoorlijk af moeten bakenen door middel van je budget. Een onbegrensde koopkracht, dat wil iedereen wel! Maar zelfs met een kleine portemonnee is er een heleboel mogelijk. Voeg daar nog eens een heleboel creativiteit aan toe en jouw interieur kan niet meer stuk!

Wat jouw situatie ook maar precies is, je bent het met jezelf eens dat je een nieuwe weg in wilt slaan. Je kijkt al veel te lang naar dezelfde setting en dat is er eentje die jij bent ontgroeid. Dat is helemaal niet raar en je hoeft er geen pijl op te kunnen trekken hoe lang je van één en dezelfde opstelling wilt kunnen genieten. Laat staan dat je dat aan ook maar iemand moet verantwoorden.

De kamer zelf

Ga je heel grondig te werk, dan kan het zijn dat er het een en ander aan de ruimte an sich moet gebeuren eer jij tevreden bent. Deuren, kozijnen en wanden kunnen een nieuwe laag verf of lak krijgen. Of zelfs worden vervangen, evenals je vloer en plafond! Zolang je maar kunt genieten van je favoriete kleur en stijl en dat die ook doordringt in de fundamenten van de ruimte. En dan maar zo puzzelen dat deze ook perfect bij de inhoud van de kamer passen.

Meubilair

Nu alles een eenheid in stijl moet gaan vormen, weet je dan wel zeker dat je je oude tafels, stoelen, banken en kasten wilt behouden? Misschien alles, een gedeelte ofwel helemaal niks. Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Sommige onderdelen van je interieur hebben zo’n emotionele waarde, daar kan en wil je met de beste wil van de wereld geen afscheid van nemen.

gaat er toch iets weg? Zorg dan dat iemand anders er wat aan heeft door het aan een geïnteresseerde partij te schenken ofwel naar het plaatselijke kringloopcentrum te brengen.

Licht in de duisternis

Oké, dat is wellicht een beetje overdreven. Maar niet minder belangrijk! Jouw interieur komt het beste tot zijn recht zodra deze op de gewenste manier verlicht is. Kijk dus eens bij een professionele lampen groothandel naar spots en andere lichten die de sfeer in de door jou met zorg ingerichte ruimte perfect afmaken. Oftewel, zet de puntjes op de i van jouw prachtige persoonlijke project!

Aanbevolen artikelen