Probleemloos opslaan en transporteren

Soms zet je jezelf aan een monsterklus. Zeker wanneer je verschillende grondstoffen in je bedrijf hebt die allemaal anders behandeld moeten worden. Dat kan anders.

Althans, je kunt jouw bedrijfsleven heel makkelijk maken. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen door verschillende temperaturen in dezelfde ruimte of andere oplossingen die op het eerste gezicht praktisch lijken maar waarmee je jezelf alleen maar in je vingers snijdt. Het enige dat jij nodig hebt is een Big Bag per inhoud van jouw magazijn! Want net zo divers als de inhoud van jouw opslagruimte is het aantal verschillende soorten van deze handige opslagmethode waar je uit kunt kiezen. Want iedere soort grondstof moet weer op een andere manier worden opgeslagen. Door Big Bags te gebruiken kost dit je geen enkele moeite.

Waar kun je ze nou precies voor gebruiken? Hieronder vind je een uitgebreid antwoord op die vraag.

Verschillende toepassingen

Het is niet langer nodig om verschillende soorten zakken, kisten, dozen en pallets te gebruiken om jouw goederen in op te slaan. Beter gebruik je Big Bags, die op verschillende manieren kunnen worden samengesteld. De binnenvoering is namelijk het element waarmee je het verschil maakt. Moet er wel of geen zuurstof bij de inhoud van een Big Bag komen? Is hetgeen je wilt bewaren of transporteren wel of niet gevoelig voor licht? Op al deze criteria – en meer – kun je een Big bag uitzoeken. Dit is dé manier om de duurzaamheid van de inhoud van jouw magazijn te optimaliseren.

Gemakkelijk transporteren

En dan hebben we het over de ene plek naar de andere in jouw magazijn of echt van het ene magazijn naar het andere. Natuurlijk hebben Big bags een maximum draaggewicht, maar dat ligt over het algemeen vele malen hoger dan je wellicht op het eerste gezicht zou denken. Ze worden namelijk gemaakt van een zeer hoge kwaliteit kunststof die ontzettend stevig in elkaar is gevlochten. Naast een zeer hoog draagvermogen betekent dit dat je profiteert van een aanzienlijke dichtheid. Bovendien is opbergen van een Big bag heel eenvoudig wanneer je er even geen doel voor hebt. Je vouwt ze op in een handomdraai, waarna ze maar heel weinig ruimte innemen.

Gratis reclame

Kom je wel eens langs plekken waar veel aan de weg of een andere constructie wordt gewerkt? Dan ben je Big bags waarschijnlijk wel eens tegengekomen, waar ze als een soort stootwal worden gebruikt. Sterker nog, ze staan dan behoorlijk in het zicht. Voel je ‘m al aankomen? Want jouw huisstijl, bedrijfsnaam en -logo kunnen op deze Big bags prijken! Zo maak je op een heel handige manier reclame voor jezelf.
Oké, je moet de Big Bags wel aanschaffen en laten bedrukken dus helemaal gratis is het natuurlijk niet. Maar wel handig, gezien het feit dat ze een praktische én commerciële toepassing tegelijk hebben!

Aanbevolen artikelen