Even alles anders in hartje Friesland

Gietvloer Leeuwarden

Jouw woning hoort welkom en vertrouwd aan te voelen. Daarom stop je er ook een heleboel van jezelf in! Maar tijden – en mensen – veranderen snel.

Dat kan betekenen dat je op een gegeven moment op jouw huidige optrekje uitgekeken raakt. Omdat jouw smaak en stijl met jou mee veranderen, wordt het tijd om schoon schip te maken. Alleen is je schip hier jouw huis of appartement. Zodra je je in je eigen woning niet meer thuis voelt, is het hoog tijd om knopen te gaan doorhakken. Wat blijft nog hetzelfde en welke veranderingen ben je van plan om door te gaan voeren?

Tijd om dat soort zaken eens uitvoerig op papier te gaan zetten. Maak plannen en bekijk wat je allemaal in één keer kunt en wilt veranderen. Bewaar minder belangrijke klussen voor later, evenals de karweien waar je nu niet het geld voor hebt. Maar je vloer? Die wil je niet steeds moeten vervangen en dient dus perfect te zijn. Laten we ons daar dus eens op gaan focussen. Welke materialen zijn zowel praktisch als prachtig?

Hout

Natuurlijk staat hout bovenaan ons lijstje. Plavuizen en marmer noemen we expres niet, tenzij jij voor de bodem van jouw woning in Leeuwarden flink wat geld wilt neerleggen. Deze vloeren vergen namelijk flink wat onderhoud.

Niet dat je hout nou aan z’n lot moet overlaten. Bewerk planken en andere onderdelen grondig met vloerolie om hun duurzaamheid te garanderen. Zeker wanneer je een statige soort als eiken neerlegt. Heb je behoefte aan een totaal andere sfeer? Dan kom je al gauw uit op OBS plaat of steigerplanken, waarmee je een wat ruwe en industriële uitstraling weet te creëren.

Kunststof

Er wordt nog steeds beweerd dat kunststof steevast slecht is voor het milieu. Natuurlijk zouden we het niet in bossen, heiden of rivieren moeten dumpen, nee, laat staan in meren, sloten en oceanen. Maar de manier waarop de hoogste kwaliteit kunststof vloeren worden gefabriceerd is helemaal niet zo belastend voor de natuur als je wellicht denkt. Sterker nog, er wordt juist heel veel aandacht besteed aan het voorkomen van schade aan het milieu. Mede door de vloeren extra duurzaam te maken, wat betekent dat je ze niet om de haverklap hoeft te vervangen. Tenzij je echt eens wat anders wilt of gaat verhuizen.

Gietvloer

Het kan allemaal echt nog zo veel gemakkelijker. Een bodem in elkaar klikken, uitrollen, timmeren en dergelijke hoeft nu niet meer. Al wat jij hoeft te doen is een favoriete kleur uitkiezen en een gietvloer in Leeuwarden uitstorten! De epoxylaag, die op een waterpas ondergrond komt te liggen, wordt langzaamaan droog en vormt een prachtige vloer waar je weinig tot geen onderhoud aan kwijt bent.

Aanbevolen artikelen