Tips om fit te blijven zonder te sporten

trilplaat

Fit blijven zonder te sporten? Het is de droom van iedereen. Wie wilt er nu niet goed in zijn vel zitten, zonder zich wekelijks uit te sloven in de sportschool? Maar hoe realistisch is dit eigenlijk? Je kunt wel zeker fit blijven, zonder dat je extreem sport. Er zijn genoeg andere manieren waardoor je op natuurlijke wijze “in shape” blijft. Wil jij dat ook? Lees dan gauw verder voor een paar handige tips om fit te blijven, zonder te sporten.

Koop een trilplaat

Tril jezelf in shape! Een trilplaat is dé uitvinding van de vorige eeuw op het gebied van gezond leven en meer bewegen. Vandaag de dag zijn deze trilplaten technologisch geoptimaliseerd om het beste uit een trilbeurt te halen. Je kunt jouw trilplaat gewoon voor de televisie zetten en tijdens jouw favoriete programma’s gaat trillen. Zo worden jouw spieren gestimuleerd en de vetverbranding gepusht. Je zult na enkele weken al verschil merken na het gebruik van de beste trilplaat.

Laat de auto staan

Wist je dat je door een half uur te lopen of te fietsen genoeg calorieën verbrandt voor een gezonde levensstijl? Verkies daarom vaker de fiets of de benenwagen om juiste dagelijkse klusjes te klaren. Ga bijvoorbeeld op de fiets naar de supermarkt en geniet van meer beweging in de frisse lucht. Een dagelijkse wandeling van een half uurtje zorgt er ook voor dat je voldoende beweging krijgt om fit te blijven.

Naar de sauna

Zweet jouw overtollige kilo’s eraf! Wist je dat je ontzettend veel calorieën verbrandt, wanneer je naar de sauna gaat? De warmte zorgt ervoor dat jouw lichaam begint te zweten en niet alleen calorieën verbrandt, maar ook toxische stoffen uit jouw lichaam zweet. Het is dus voor een optimale gezondheid sterk aan te raden om met regelmaat naar de sauna te gaan.

Grote schoonmaakbeurt

Heb je een schoonmaker in huis? Dat is erg handig, maar je verspilt wel een goede natuurlijke work-out. Tijdens een uurtje schoonmaken, kun je namelijk ontzettend veel calorieën verbranden. Pak de stofzuiger er dus eens bij en geef jouw woning een flinke schoonmaakbeurt. Je kunt de sportschool dan wel vergeten.

Maak gebruik van de bovenstaande tips om ook fit te blijven, zonder intensief te hoeven sporten. Zo blijf je gezond en voel je je goed.

Aanbevolen artikelen