Strak in pak(je)? Dat kan geregeld worden!

Wie een onuitwisbare indruk wil maken, besteedt veel aandacht aan de manier waarop hij of zij zich kleedt. Dat geldt al helemaal wanneer je dit wilt doen met erotische lingerie van Clubwear Company!

Hete nachten met je partner beginnen en eindigen met kleding. Comfortabel om je lijf of verspreid over de grond, zoveel is duidelijk. Maar om de spanning wat op te voeren wil je er toch zo aantrekkelijk mogelijk uit zien? Je lichaam is waar je significant other naar verlangt en keer op keer een cadeau dat hij of zij in ontvangst mag nemen. Daarom is het juist zo belangrijk dat het presentje – jij dus! – zo mooi en aantrekkelijk mogelijk verpakt is. Dat snappen we bij CLubwear Company maar al te goed.

Waarmee dan precies? Dat bepaal je helemaal zelf! Ieder opwindend kledingstuk heeft weer een ander effect. Daarom gaan we een aantal opties bij langs.

String

Eigenlijk best een tegenstrijdig iets, zo’n string. Wanneer je ‘m aan hebt, maak je immers duidelijk wat je allemaal niet draagt. Het is een weinig verhullend kledingstuk, willen we maar zeggen. Ga maar na, zeker de dunnere modellen bedekken nauwelijks wat! En dan zijn er nog een heleboel varianten die deels of geheel doorschijnend zijn of zelfs voorzien worden van een open kruis voor easy access. Vaak is een string verkrijgbaar in een set met een bijpassende bh. Zoek je iets elegants of juist iets pikants? Bij Clubwear Company is dit alles – en meer! – mogelijk.

Lingerie jurkje

Je bepaalt zelf hoeveel je weggeeft wanneer je een erotisch jurkje draagt. Is egale kleding niet sexy genoeg? Dan kies je voor een doorzichtiger model! Bovendien zijn lingerie jurkjes verkrijgbaar in iedere wenselijke kleur, van mysterieus zwart tot vlammend rood. Al dan niet bedekte armen en/of inkijk zijn eveneens opties. En wat te denken van erotische lingerie die volledig uit straps bestaat?! Kies precies het jurkje uit dat bij jouw stoute bedoelingen past…

Transparante bodystocking

Veel sexier dat dit wordt het niet! Omhul je lichaam met een doorzichtige stof en/of fijn gaas, waarbij wel heel erg overduidelijk wordt wat zich eronder bevindt. Zeker wanneer je een transparante bodystocking van Clubwear Company kiest waarbij de onderste regionen volledig onbedekt blijven. En nee, we bedoelen niet je voetzolen… Dankzij de vele keuzemogelijkheden vind je precies de variant die volledig bij jouw erotische verlangens aansluit!

Aanbevolen artikelen