De leukste plekken om te overnachten

De leukste plekken om te overnachten

Op reis gaan is altijd leuk. Er zijn verschillende plekken waar je kunt overnachten als je op reis bent. Je kunt kiezen voor een camping, een hotel of een camper. Er zijn echter nog andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een kasteel? Of slapen in een woonboot? Zo zijn er allerlei mogelijkheden om op een bijzondere manier te overnachten. We zochten een aantal bijzondere plekken voor je uit. 

Slapen in een kasteel

Droomde jij er als kind van om een prins of een prinses te zijn? Nu kun je die droom alsnog laten uitkomen. In veel landen bestaat namelijk de mogelijkheid om te overnachten in een kasteel. Zodra je door de poorten van het kasteel loopt, beland je in een andere tijd. Met een slaapkamer in een torenkamertje voel je je net Doornroosje. 

Slapen in een vliegtuig

Slapen in een vliegtuig is meestal niet zo comfortabel. Tenzij het om een vliegtuig hotel gaat. Er bestaan speciale vliegtuig hotels met luxe hotelsuites aan boord. Vaak heb je het hele vliegtuig voor je alleen en geniet je van een luxe ontbijt in een vliegtuigsuite van wel 40 meter lang. Overnachten in een vliegtuig is een leuk idee als jij of je partner helemaal gek van vliegtuigen bent. 

Slapen in een vliegtuig

Slapen in een duurzaam  hotel

Wil je graag milieubewust op reis? Kies dan voor een duurzaam hotel. In Nederland vind je veel hotels die actief bezig zijn met verduurzamen. Een duurzaam hotel betekent niet dat je hoeft in te leveren op luxe. Zo vind je luxe duurzame wellness hotels en hippe eco hotels. Het meest duurzame hotel van Nederland is zelfs een viersterrenhotel! Ben je benieuwd naar het aanbod? Kijk dan eens op Wandergreen.

Slapen in een boomhut

Ja je hoort het goed. Het is mogelijk om te slapen in een boomhut. Sterker nog, deze vorm van overnachten wordt steeds populairder. Er komen steeds meer plekken in Europa waar je kunt overnachten in een boomhut. Van eenvoudige hut tot luxe suite tussen de bladeren. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. Tussen de bladeren, vlakbij de fluitende vogels ziet de wereld er heel anders uit. 

Aanbevolen artikelen