Duurzaam leven met kunststof gevelbekleding

Is jouw houten gevel aan vervanging toe? Denk dan eens aan de kunststof gevelbekleding van Keralit. Dit is een duurzame oplossing. Breed toepasbaar en vol met voordelen. Hier vind je alles over Keralit.

Kunststof gevelbekleding is breed toepasbaar

Kunststof gevelbekleding is niet alleen maar geschikt voor de voor- of achterkant van een huis. De gevelbekleding wordt ook gebruikt voor de zijkanten van een dakkapel. Zo heb je geen onderhoud meer aan het dakkapel die vaak op een lastig te bereiken plek zit.

Ook wordt kunststof gevelbekleding gebruikt voor het bekleden voor tuinhuisjes. Vaak staan deze op een plek waar het weer snel kan zorgen voor veroudering van het huisje. De kunststof gevelbekleding van Keralit is kleurvast en kan niet wegrotten door vocht en nattigheid. Dit zorgt ervoor dat er nog jarenlang van het tuinhuis genoten kan worden.

Voordelen van kunststof gevelbekleding

Naast dat kunststof gevelbekleding onderhoudsarm is heeft het nog meer voordelen. Zo is de gevelbekleding is veel kleuren te koop waardoor het nooit geschilderd hoeft te worden. Je ontvangt 10 jaar garantie op de producten van Keralit. De kunststof gevelbekleding is simpel te plaatsen en is de beste vervanging voor hout. Je kunt de gevelbekleding kopen met houtnerf, hierdoor lijkt het op hout maar heeft het de voordelen van kunststof.

Kunststof gevelbekleding koop je online

Veel webshops verkopen kunststof gevelbekleding. Welke moet je kiezen? Ten eerste moet je kiezen voor een officiële dealer is. Zo is Holland Kunststof een officiële dealer van Keralit en verkoopt alleen 100% origineel Keralit. Ook heeft Holland Kunststof de beste prijs. Hierdoor weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je aankoop. Lees meer over Keralit op de website.

Aanbevolen artikelen