Waarom een EMB bloedtest laten doen?

Iedereen heeft wel eens last van wat klachten, maar als je er langere tijd last van hebt, dan kan het zomaar eigen worden. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar je denkt dat dat bepaalde klachten bij jou horen. Als iemand vraagt hoe het gaat dan zeg je automatisch goed, en als je dan bij een arts komt en ze vragen waar je last van hebt, dan vergeet je belangrijke dingen vaak te benoemen. Het komt dan vaak omdat je er al langere tijd last van hebt en dus ‘vergeet’ dat het van belang is om te melden. Een goed voorbeeld daarvan is dat veel mensen het vaak koud hebben, dit is een belangrijk symptoom, maar wordt vaak vergeten te melden. 

EMB bloedtest laten doen

Maar gelukkig is er een EMB bloedtest en die laat alles zien. Het voordeel daarvan is dat een orthomoleculair therapeut een volledig beeld krijgt van de situatie. Er zal altijd eerst een uitgebreide intake plaatsvinden en dan alle informatie die voortkomt uit de EMB bloedtest geven samen een compleet beeld van de situatie. Het afnemen van de test is zo klaar, er zal door middel van een vingerprik een druppel bloed af worden genomen en dit wordt dan naar het lab gestuurd. Binnen twee weken is de uitslag vaak alweer terug bij de orthomoleculair therapeut. Deze zal het geheel dan bekijken, en naast het verhaal leggen van hetgeen wat is besproken. Daar komt dan een vervolg uit naar voren, en kan vorm krijgen in bijv. een plan van aanpak. Op deze manier ga je samen aan de slag om van je klachten af te komen, je gaat je lichaam weer in balans brengen.

Meer inzicht in jezelf dankzij de EMB bloedtest

Als je meer inzicht wil in jezelf en welke klachten je hebt, dan kan een intakegesprek een goede optie zijn en dan kan er ook een EMB bloedtest worden afgenomen. Van daaruit kan dan worden gekeken naar de beste behandeling. 

Afspraak maken voor intake en EMB bloedtest

Je wil graag meer te weten komen over de EMB bloedtest en je eigen lichaamssituatie? Het is verstandig om dan een afspraak te maken, de intake, en dan kan ook de EMB bloedtest worden afgenomen. Informeer vooraf bij de orthomoleculair therapeut als je nog vragen hebt, dan weet je precies wat je kunt verwachten. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld en is het aan jou of je een vervolgafspraak wil of niet. Maar samen kun je vaak meer bereiken dan alleen en het is fijn om ondersteuning te krijgen. 

Aanbevolen artikelen